Contactformulier

(* = verplicht veld!)
Volg Kriek Training en Advies ook op:

LinkedIn

LinkedIn logo

Facebook

Logo Facebook


Portret Lenneke Kriek van Kriek Training en Advies

Kriek Training en Advies

Met 20 jaar werkervaring in de private maar ook in de publieke sector ben ik vertrouwd met het ontwikkelen van teams en het begeleiden van individuen. Al die jaren werk in met veel plezier met mensen; met installateurs, monteurs en met technische managementteams.

Als ondernemer werk ik graag in de techniek, waar mogelijk zelfs in de haven van Rotterdam waar het ruikt naar bilgewater en stookolie. Met teams die mensen aansturen in de procesindustrie of buiten op locatie. Een zwak heb ik voor de lastige trajecten waar het gaat om mensen die het minder hebben getroffen; kansarme jongeren, ex-gedetineerden of mensen die proberen op te krabbelen uit een diep dal. Daar ben ik graag een coach om samen een nieuwe weg te kunnen vinden. En dat hoeft niet perse een carrierelijn te zijn die stijl recht omhoog gaat. Een leven kent immers heuvels, pieken en interessante valleien.

Inspiratie krijg ik van management teams die vol passie werken met hun mensen en daarbij open staan voor ontwikkeling. Want ook een team maakt een ontwikkeling door; als het team zich bewust wordt van zijn competenties en zich bewust wordt van het effect van wederzijdse verbondenheid, dan kan een team gaan groeien. 

Elk team is weer anders en daarmee ook weer bijzonder. Bijzonder omdat het is samengesteld uit individuen; elk ook weer met een eigen verhaal. En juist dit verhaal, deze herkomst maakt het werken met mensen en met teams zo bijzonder. En daar kan ik iedere dag weer van genieten. Het is mijn leven, het is mijn werk. 

Kriek Training en Advies

Moriaanseweg 163

3223 AG Hellevoetsluis

Telefoon +31646995152